Allt grönt är inte godis

Häromdagen lärde jag mig en mycket viktig läxa. Allt började med att min människa skulle äta något som lät som ushi. Det lät förstås ganska roligt – ushi. Så, jag följde med. Det där med ushi är inte speciellt intressant, men bredvid fanns en hög med grönt! Det gjorde mig så glad! Tänk att de serverar en hög med grönt till maten på det där stället. Så, med en glad uppsyn och en varm själ tog jag mig en stor mumsbit av det gröna.

Grönt, men inte godis

Grönt, men inte godis

Det var verkligen inte grönt på insidan, kan man säga. Det måste varit något rött som var färgat, tror jag, för gott – näe, det var det verkligen inte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.